Versiones compatibles
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Omáčka charmoula:
- 1 čerstvá chilli paprička
- 2 stroužky česneku
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého římského
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
Špízy a brambory:
- 80 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce koriandru, čerstvého
- 500 gramů jehněčího masa nebo jiného druhu masa, na kostky (5 cm)
- 2 čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 500 gramů vody
- 600 gramů brambor
- 5 snítek rozmarýnu
- 200 gramů zeleniny, může být i mražená
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 2901 kJ / 693 kcal
- Proteína
- 24.1 g
- Carbohidratos
- 33.8 g
- Grasa
- 51.8 g
- Fibra
- 4.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Portugalská zelená vejce
Ninguna calificación
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Ninguna calificación
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Ninguna calificación
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Ninguna calificación
Rýžová tortilla
Ninguna calificación
Žampiony v octu
Ninguna calificación
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min
Ryba po řecku
35min
Sýrové rolky á la Fornetti
45min