Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Kruche ciasto
- 100 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 80 g cukru
-
20
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
o 20 g cukru wanilinowego - 1 jajko
- 250 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa sernikowa
- 250 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego w 1 cm plastry
- 210 g cukru
- 3 jajka
-
80
g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
o 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania) - 200 g serka kremowego, podzielonego na kawałki
- 500 g twarogu, tłustego, podzielonego na kawałki
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1658 kJ / 396 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 49 g
- Grasa
- 17 g
- Fibra
- 1.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Sernik bananowy
7h 55min
Sernikobrownie z malinami
6h 40min
Kokosanka z owocami
1h 20min
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8h
Sernik czekoladowy z gruszkami w winie
13h 50min
Odwracane ciasto z gruszkami
2h 15min
Kopiec kreta z truskawkami
5h 30min
Ciasto twarogowe z agrestem
50min
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5h 40min
Batoniki sernikowo-jeżynowe
8h 30min
Tarta z ricottą i rabarbarem
1h 45min
Tarta z rabarbarem i bezą
2h 20min