Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 14.7 g
- Grasa saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 287.7 mg
Recetas alternativas
Sushi Rice
1h 5min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Asturian rice pudding
1h
Coconut chia custard tarts (gut health)
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Gluten free ANZAC biscuits
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Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
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Peanut butter and chocolate custard
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Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
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Magnolia Kitchen brownies
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Bounty slice (Noni Jenkins)
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