Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 14.7 g
- Grasa saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 287.7 mg
Recetas alternativas
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Dairy free chocolate coconut custard
15 min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Chocolate spelt biscuits
5h 10min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Blackberry meringue cake
3h 55min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Chocolate butter cream
10min
Quick almond biscuits
35min