Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 14.7 g
- Grasa saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 287.7 mg
Recetas alternativas
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Apple and date cake
1h 30min
Rocky road Christmas trees
24h 30min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min
Pepita almond Florentines
1h
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min