Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp sugar or malt powder (optional)
- 20 g fresh yeast, crumbled or 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp salt
Margherita topping
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing if needed
- 200 g mozzarella, cut into pieces
- 250 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 5 - 7 fresh basil leaves, torn into pieces, plus extra for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2543.8 kJ / 607.3 kcal
- Proteína
- 24.2 g
- Carbohidratos
- 74.1 g
- Grasa
- 25 g
- Grasa saturada
- 9.4 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 1106.4 mg
Recetas alternativas
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Pizza Margherita
2h 10min
Baked rice croquettes
1h 30min
Penne and vegetables
35min
Potato cakes
45min
Spaghetti carbonara
35min
Roast beef and mushroom pizza
1h 40min
Moroccan doughnuts
2h 10min
Mango lassi
5min
Apple tart
1h
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min