Dispositivos y accesorios
Juletre pull-apart brød
Prep. 40min
Total 2h 20min
32 stykker
Ingredientes
Deig
-
vann220 g
-
20 g fersk gjær, smuldrettørrgjær2 ts
-
hvetemel, fint400 g
-
olivenolje30 g
-
sukker1 ts
-
havsalt1 ts
Fyll
-
parmesanost delt i biter (2 cm)60 g
-
hvitløksfedd1
-
mozzarella delt i biter (2 cm)200 g
Steking
-
egg, medium blandet med 1 ss vann1
Servering
-
rosmarin, fersk1 ½ ss
-
basilikumblader, ferske1 ½ ss
-
smør, usaltet i terninger30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
100 mg
Proteína
4 g
Calorías
377 kJ /
90 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0.4 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Jul med Thermomix®
20 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ciabattine
Ninguna calificación
Damperbrød med sirupsmør
Ninguna calificación
Irske Potetkaker
Ninguna calificación
Natronrundstykker med cheddar
Ninguna calificación
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Ninguna calificación
Minibrød med sjokolade og squash
Ninguna calificación
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Ninguna calificación
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Ninguna calificación
Flatbrød
1h
Tangzhong melkebrød
Ninguna calificación
Søtt frokostbrød
1h 30min