Dispositivos y accesorios
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Prep. 20min
Total 2h 40min
16 stykker
Ingredientes
Deig
-
sukker1 ss
-
helmelk170 g
-
tørrgjær2 ts
-
smør myknet40 g
-
hvetemel, fint350 g
-
egg1
-
havsalt1 klype
-
hvetemel, fint til dryssing
Vaniljesaus
-
maismel30 g
-
rårørsukker50 g
-
egg1
-
helmelk160 g
Fremgangsmåte
-
rosin, korinter90 g
-
epler (hvilken som helst type) (ca. 1 middels eple), skrelles og kuttes i biter (1 cm)90 g
-
kanel, malt½ ts
-
hvetemel, fint til dryssing
-
helmelk til pensling
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
45.5 mg
Proteína
4.3 g
Calorías
686.6 kJ /
163.4 kcal
Grasa
3.7 g
Fibra
1.3 g
Grasa saturada
2.1 g
Carbohidratos
28 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Matpakke-ideer
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ciabattine
Ninguna calificación
Damperbrød med sirupsmør
Ninguna calificación
Irske Potetkaker
Ninguna calificación
Natronrundstykker med cheddar
Ninguna calificación
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Minibrød med sjokolade og squash
Ninguna calificación
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Ninguna calificación
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Ninguna calificación
Flatbrød
1h
Tangzhong melkebrød
Ninguna calificación
Søtt frokostbrød
1h 30min
Soyamelk og dampede boller
Ninguna calificación