Dispositivos y accesorios
Soyamelk og dampede boller
Prep. 15min
Total 1h 30min
8 porsjoner
Ingredientes
Deig
-
vann240 g
-
tørrgjær5 g
-
melis10 g
-
hvetemel500 g
-
salt¼ ts
Soyamelk og dampende boller
-
vann1250 g
-
soyabønne, gul, tørket juster etter smak100 gram
-
nøytral olje½ ts
-
melis juster etter smak50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
111.9 mg
Proteína
13.1 g
Calorías
1277.3 kJ /
305.3 kcal
Grasa
3.4 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
56.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Da. Nå. Alltid.
50 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ciabattine
Ninguna calificación
Damperbrød med sirupsmør
Ninguna calificación
Irske Potetkaker
Ninguna calificación
Natronrundstykker med cheddar
Ninguna calificación
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Ninguna calificación
Minibrød med sjokolade og squash
Ninguna calificación
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Ninguna calificación
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Ninguna calificación
Flatbrød
1h
Tangzhong melkebrød
Ninguna calificación
Søtt frokostbrød
1h 30min