Dispositivos y accesorios
Ciabattine
Prep. 30min
Total 3h 30min
4 stykker
Ingredientes
-
"extra virgin" olivenolje til smøring
-
7 g fersk gjær, smuldrettørrgjær¾ ts
-
sukker5 g
-
vann1620 g
-
manitoba melhvetemel, fint395 g
-
pasta mel (se tips)260 g
-
havsalt12 g
-
semulegryn, finmalt til dryssing1 - 2 ss
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stykke
Proteína
19 g
Calorías
2581 kJ /
671 kcal
Grasa
4 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
127 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Damperbrød med sirupsmør
Ninguna calificación
Irske Potetkaker
Ninguna calificación
Natronrundstykker med cheddar
Ninguna calificación
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Ninguna calificación
Minibrød med sjokolade og squash
Ninguna calificación
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Ninguna calificación
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Ninguna calificación
Flatbrød
1h
Tangzhong melkebrød
Ninguna calificación
Søtt frokostbrød
1h 30min
Soyamelk og dampede boller
Ninguna calificación