Dispositivos y accesorios
Stekte poteter med rosmarin og hvitløk
Prep. 10min
Total 1h 10min
6 porsjoner
Ingredientes
-
vann500 g
-
poteter (se tips), skrelt, delt i fire (ca. 5 cm)1000 g
-
vegetabilsk olje4 ss
-
havsalt, grovkornet etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
hvitløksfedd lett knuste5 - 6
-
rosmarin, fersk kun blader4 kvister
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
67 mg
Proteína
4 g
Calorías
919 kJ /
219 kcal
Grasa
9 g
Grasa saturada
1 g
Carbohidratos
30 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Jul med Thermomix®
20 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bulgurhvete
Ninguna calificación
Irsk potetmos
Ninguna calificación
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna calificación
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Ninguna calificación
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min