
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Smørdeig
- 400 g hvetemel pluss ekstra til dryssing
- 200 g smør avkjølt og delt i biter (1-2 cm)
- ½ ts salt
- 100 g vann avkjølt, pluss ekstra hvis nødvendig
Iset butterdeig
- 90 g isbiter
- 180 g smør frossen og delt i biter (1-2 cm)
- 200 g hvetemel
- 1 ½ ts salt
Pai fylling
- smør smeltet, til smøring
- 2 kvister rosmarin, fersk (10 cm), kun blader
- 2 hvitløksfedd
- 1 løk, gul (ca.180 g), delt i to
- 40 g olivenolje
- 1 ss maismel
- 700 g biffkjøtt egnet til stuing delt i biter (1 cm)
- 2 ss Worcestershire saus
- 2 ss soyasaus
- 1 ss Vegemite
- 100 g liten sjampinjong, fersk delt i biter
- ½ ts malt svart pepper til smak
- hvetemel til dryssing
- helmelk til pensling
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 286.8 kcal / 1204.7 kJ
- Proteína
- 12.6 g
- Grasa
- 17.4 g
- Carbohidratos
- 19.9 g
- Fibra
- 1.2 g
- Grasa saturada
- 9.7 g
- Sodio
- 424.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Ciabattine
Ninguna calificación
Vegetariske pølseruller
Ninguna calificación
Australske Kjøttpaier
Ninguna calificación
Havrekjeks
Ninguna calificación
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Ninguna calificación
Speltpizza med sikori og taleggio
Ninguna calificación
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
Ninguna calificación
Terte med bacon, purre og emmentaler
Ninguna calificación