Terte med purre og skinke
TM6 TM5 TM31

Terte med purre og skinke

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Deig

  • 100 g smør, usaltet pluss ekstra til smøring
  • 200 g hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing
  • 100 g ricotta ost, fersk godt drenert (se tips)
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • hvetemel, fint til dryssing

Fyll

  • 200 g Gouda ost delt i biter (3 cm)
  • 350 g purreløk delt i ringer (ca. 5 mm)
  • 400 g vann
  • 150 g kremfløte, 35 % fett
  • 4 egg
  • 100 g skinke, hvilken som helst type delt i biter (2 cm), (se tips)
  • ¼ ts malt svart pepper
  • ½ ts salt
  • 1 klype muskatnøtt, malt

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
426.8 kcal / 1792.5 kJ
Proteína
18.7 g
Grasa
29.9 g
Carbohidratos
20.7 g
Fibra
2.4 g
Grasa saturada
17.9 g
Sodio
1072.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo