Terte med bacon, purre og emmentaler
TM6 TM5

Terte med bacon, purre og emmentaler

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 1 ark butterdeig (ca. 320 g, se tips)
  • 1 egg, medium pisket
  • 150 g emmentaler ost delt i biter (2 cm)
  • 2 hvitløksfedd
  • 300 g purreløk delt i biter (3 cm)
  • 35 g "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til drypping
  • 200 g baconterninger
  • 200 g crème fraîche, min 30% fett
  • havsalt etter smak
  • malt svart pepper etter smak
  • 100 g salatblader, blandede
  • balsamico til drypping

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
612 kcal / 2537 kJ
Proteína
18 g
Grasa
51 g
Carbohidratos
20 g
Grasa saturada
25 g
Sodio
713 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo