Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 bucăți piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
o 1 linguriță rasă vitamina C
- Inf. nutricional
- por 1 porție
- Calorías
- 1171 kJ / 280 kcal
- Proteína
- 64 g
- Carbohidratos
- 0 g
- Grasa
- 2 g
- Grasa saturada
- 0.5 g
- Fibra
- 0 g
- Sodio
- 181 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Curry de pui thai, rapid
40min
Piure de cartofi și legume
40min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Fasole verde sous-vide
1h 20min
Medalioane de vițel sous-vide
Ninguna calificación
Pește gras sous-vide
1h 5min
Cod cu fistic și cușcuș
Ninguna calificación
Zabaglione
15min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Sos alb (fără alergeni)
Ninguna calificación
Cușcuș cu miel și legume
1h 10min
Pui în sos de ardei gătit lent, cu orez
4h 45min