Dispositivos y accesorios
Bokhvetebrød
Prep. 20min
Total 2h 5min
12 skiver
Ingredientes
-
olivenolje til smøring
-
parmesanost delt i biter (3 cm)60 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader3 kvister
-
bokhvetekorn140 g
-
basmatiris200 g
-
pilerotmel140 g
-
chiafrø40 g
-
xanthan gum1 ts
-
paprikakrydder1 ts
-
salt1 ts
-
vann400 g
-
sukker15 g
-
tørrgjær2 ts
-
riseddik1 ss
-
egg2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 skive
Sodio
278.1 mg
Proteína
6.2 g
Calorías
782.6 kJ /
186.3 kcal
Grasa
6.5 g
Fibra
2.8 g
Grasa saturada
1.8 g
Carbohidratos
24.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri mat
94 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ciabattine
No ratings
Damperbrød med sirupsmør
No ratings
Irske Potetkaker
No ratings
Natronrundstykker med cheddar
No ratings
Quinoamuffins med skinke og ost
1 h 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
No ratings
Minibrød med sjokolade og squash
No ratings
Gresk påskebrød (Tsoureki)
No ratings
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
No ratings
Flatbrød
1 h
Tangzhong melkebrød
No ratings
Søtt frokostbrød
1 h 30min