Dispositivos y accesorios
Stekt bacon og tranebærstuffing
Prep. 20min
Total 1h 55min
16 porsjoner
Ingredientes
-
tranebær, tørkete50 g
-
ruby portvin50 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt3 kvister
-
timian, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt2 kvister
-
salvieblad, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt1 kvist
-
gul løk (ca. 120 g), delt i fire1
-
hvitløksfedd2
-
bacon, i skiver, uten svor300 g
-
smør, saltet20 g
-
svinekjøttdeig500 g
-
lupinflak50 g
-
egg1
-
pistasjnøtter, usaltede, uten skall30 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
rosmarin, fersk til pynt1 - 2 kvister
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
452.4 mg
Proteína
11.2 g
Calorías
464 kJ /
110.4 kcal
Grasa
5.3 g
Fibra
2.2 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
4.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri mat
94 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bulgurhvete
Ninguna calificación
Irsk potetmos
Ninguna calificación
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna calificación
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Ninguna calificación
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min