Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Starter
- 80 g water
- 80 g milk
- 30 g plain flour
Dough
- 90 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 170 g milk
- 2 eggs
- 10 g dried instant yeast
- 500 g baker's flour, plus extra to dust
- 30 g milk powder
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g brown sugar
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cardamom (optional)
- 1 tsp ground cloves (optional)
- 150 g unsalted butter, softened and cut into pieces
Icing
- 120 g caster sugar
- 60 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 60 g cream cheese, softened
- ½ tsp natural vanilla extract (optional)
- 20 g milk
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice (optional)
- baker's flour, to dust
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2170.1 kJ / 516.7 kcal
- Proteína
- 8.8 g
- Carbohidratos
- 64.3 g
- Grasa
- 25.4 g
- Grasa saturada
- 15.6 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 424.6 mg
Recetas alternativas
Party pretzel bites
1h 20 min
Chocolate hot cross buns
2h 40 min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Pretzels
1h 35min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Lamington swiss roll
25h 40min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Brioche burger buns
2h 10min
Ham and cheese cruffins
3h
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35 min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min