Dispositivos y accesorios
Easter Babka
Prep. 15min
Total 2h 30min
12 pieces
Ingredientes
Cake
-
milk220 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
unsalted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease80 g
-
white sugar100 g
-
plain flour500 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
sea salt½ tsp
-
raisins125 g
Icing
-
white sugar200 g
-
boiling water30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
147 mg
Proteína
6.9 g
Calorías
1524.8 kJ /
363 kcal
Grasa
9.3 g
Fibra
1.4 g
Grasa saturada
5.3 g
Carbohidratos
63.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Honey cake
49h 30min
Liver cake
1h 50min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Apricot amaretti
40min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1h 25min
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1h
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Tuna dip
15min