Spinach and lemon cake
TM6 TM5 TM31

Spinach and lemon cake

4.6 (8 valoraciones )

Ingredientes

Spinach cake

  • 500 g frozen chopped spinach, finely chopped
  • butter, to grease
  • 200 g grapeseed oil
  • 4 eggs
  • 180 g caster sugar
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • 240 g plain flour
  • 50 g arrowroot flour
  • 2 ½ tsp baking powder

Lemon cream

  • 1 tbsp gelatine powder
  • 3 tbsp lemon juice (approx. 1½ lemons)
  • 5 pieces lemon zest, cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith
  • 400 g pouring (whipping) cream
  • 80 g icing sugar
  • 1 pomegranate, arils only, to decorate

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
2040.7 kJ / 487.7 kcal
Proteína
6.7 g
Carbohidratos
48.2 g
Grasa
31 g
Grasa saturada
9.8 g
Fibra
2.6 g
Sodio
144.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas