Polish egg salad with tartar sauce
TM6 TM5 TM31

Polish egg salad with tartar sauce

4.6 (17 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g pickled cucumbers, cut into pieces
  • 230 g pickled button mushrooms, drained (approx. 170 g after draining)
  • 150 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g sour cream
  • 1 tsp sugar (optional)
  • ¼ tsp sea salt
  • ground black pepper, to season
  • 12 eggs, hard-boiled
  • fresh dill, leaves only, roughly chopped, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1813.4 kJ / 431.8 kcal
Proteína
15.7 g
Carbohidratos
7 g
Grasa
9.6 g
Grasa saturada
9.6 g
Fibra
1.2 g
Sodio
882.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas