Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to boil
- water, to boil
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 1 large onion, diced
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2007.8 kJ / 478.1 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 54.5 g
- Grasa
- 22.8 g
- Grasa saturada
- 10.4 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sodio
- 844 mg
Recetas alternativas
Ukrainian borscht
35min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Fresh Tomatillo Salsa
30min
Gefilte Fish
1h 10min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Caipiroska
5min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20 min
Vegetarian Pizza
1h 40min