
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 400 kJ / 95 kcal
- Proteína
- 3 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Grasa
- 4.5 g
- Grasa saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sodio
- 91.3 mg
Recetas alternativas
Sauerkraut soup
50min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Poppy seed strudel
3h 15min
Polish crêpes
3h 35min
Polish doughnuts
2h 30min
Bulghur and lentil soup
1h
Tiraccino
1h 5min
Goulash soup
2h 35min