
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salad
- 300 g carrots peeled and cut into pieces (4 cm)
- 200 g parsnip peeled and cut into pieces (4 cm)
- 100 g celeriac peeled and cut into pieces (4 cm)
- 430 g potatoes peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)
- 500 g water
- 4 eggs
- 70 g leek white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 250 g dill cucumbers cut into pieces (3 cm)
- 180 g apple cut into quarters and core removed
- 220 g frozen green peas thawed (opcional)
Dressing
- 280 - 300 g mayonnaise (see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt
- 1 - 2 sprigs fresh parsley leaves only, finely chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 308 kcal / 1292 kJ
- Proteína
- 8 g
- Grasa
- 15 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Fibra
- 7 g
- Grasa saturada
- 2.3 g
- Sodio
- 520.8 mg
Recetas alternativas
Cabbage rolls
1h 50min
Sauerkraut soup
50min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Easter Babka
2h 30min
Lemon and parsley juice
5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Asparagus and pea omelette
20min
Avocado and goats cheese smash
5min
Russian beetroot salad
1h 10min
Avo and egg spread
35min
Whole cauliflower with pea purée
40min