
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g onion cut into halves
- 60 g carrot cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 286.1 kcal / 1196.8 kJ
- Proteína
- 9.8 g
- Grasa
- 17.3 g
- Carbohidratos
- 25.1 g
- Fibra
- 5.4 g
- Grasa saturada
- 10.3 g
- Sodio
- 116.2 mg
Recetas alternativas
Sauerkraut soup
50min
Family Meatloaf
1h 10min
Tuscan bean soup
40min
Honey cake
49h 30min
Lamb and barley soup
50min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Grisons Barley Soup
55min
Cherry and peach loaf
1h 55min
Goulash soup
2h 35min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h