Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g onion, cut into halves
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch", or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Carbohidratos
- 25.1 g
- Grasa
- 17.3 g
- Grasa saturada
- 10.3 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sodio
- 116.2 mg
Recetas alternativas
Creamy tomato and basil soup
30 min
Tuscan bean soup
40 min
Ukrainian chebureks
1h 35 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Portuguese green eggs
50min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Goulash soup
2h 35min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min