Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g onion, cut into halves
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch", or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Carbohidratos
- 25.1 g
- Grasa
- 17.3 g
- Grasa saturada
- 10.3 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sodio
- 116.2 mg
Recetas alternativas
Risoni with salmon and spinach
25min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Mini carrot and almond cakes
1h 25 min