Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Carbohidratos
- 27.4 g
- Grasa
- 28.7 g
- Grasa saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sodio
- 1066.2 mg
Recetas alternativas
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Chicken Pizzaiola
50min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
"Marry me" chicken pasta
30 min