Dispositivos y accesorios
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Prep. 40min
Total 2h 40min
6 portions
Ingredientes
-
mixed fresh mushrooms halved or quartered if large350 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
stale bread torn in pieces50 g
-
lemon finely grated, zest only1
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch to taste1 tsp
-
pork loin ready to stuff (see tip)1500 g
-
celery cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)500 g
-
cider, dry100 g
-
garlic bulb plus 1 clove peeled1
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)500 g
-
milk200 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
679.1 mg
Proteína
56.5 g
Calorías
3098.7 kJ /
740.6 kcal
Grasa
40.3 g
Fibra
6.4 g
Grasa saturada
16.1 g
Carbohidratos
37.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Dinner Party
13 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Three Egg French Omelet
30min
Suya Beef Skewers
45min
CA Digital Flipbook #1
2h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Sausage Mummies
1h 10min
Chocolate Affogato
10min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Lafun (Amala)
10min
Hot Toddy
10min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Maple-glazed Carrots
45min
Chicken Pizzaiola
50min