Feijoada (Bean and Meat Stew)
TM5 TM6

Feijoada (Bean and Meat Stew)

4.7 (14 valoraciones )

Ingredientes

  • 1750 g water
  • 600 g pointed cabbage, cut in strips
    o savoy cabbage, cut in strips
  • 2 garlic cloves
  • 150 g onions, quartered
  • 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g tinned chopped tomatoes
  • 30 g olive oil
  • 100 g smoked bacon, diced
  • 150 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
    o 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 dried red chilli
  • 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
  • 250 g pork spare ribs
  • 1 farinheira sausage
    o 1 smoked pork sausage
  • ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
  • 200 - 250 g black pudding (whole)
  • 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3904 kJ / 934 kcal
Proteína
32 g
Carbohidratos
38 g
Grasa
70 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas