Dispositivos y accesorios
Sautéed Pork with Cider
Prep. 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
bacon lardons150 g
-
olive oil30 g
-
shallots halved35 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
pork meat cut in pieces (3 cm)700 g
-
wholegrain mustard50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
dry cider200 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)550 g
-
button mushrooms halved400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
50.2 g
Calorías
2436 kJ /
582 kcal
Grasa
30 g
Carbohidratos
27.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Comforting Stews
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Chicken Étouffée
45min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Smoky Pork and Beans
3h
Sausage and Bacon Casserole
50min
Beef in Stout
1h 40min