Sautéed Pork with Cider
TM6 TM5

Sautéed Pork with Cider

4.6 (32 valoraciones )

Ingredientes

  • 150 g bacon lardons
  • 30 g olive oil
  • 35 g shallots, halved
  • 60 g carrots, cut in pieces
  • 700 g pork meat, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g wholegrain mustard
  • 100 g water
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 tsp beef stock paste, homemade
  • 3 pinches fine sea salt, or to taste
  • 3 pinches ground black pepper, or to taste
  • 200 g dry cider
  • 550 g potatoes, cut in pieces (4 cm)
  • 400 g button mushrooms, halved

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2436 kJ / 582 kcal
Proteína
50.2 g
Carbohidratos
27.9 g
Grasa
30 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas