Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
TM6

Turkey pasta in a creamy mushroom sauce

4.6 (49 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g vegetable oil
  • 1 brown onion, cut into eighths
  • 400 g skinless turkey breast fillet, cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)
  • 250 g button mushroom, cut into halves or quarters
  • 150 g water, plus extra to cook
  • 1 tsp sea salt, plus extra to cook
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 15 g cornflour
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 500 g dried pasta of choice
  • ½ bunch fresh chives, chopped, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3867.5 kJ / 924.4 kcal
Proteína
41.9 g
Carbohidratos
102.8 g
Grasa
37.9 g
Grasa saturada
14.5 g
Fibra
5.7 g
Sodio
592.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas