Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into eighths
- 400 g skinless turkey breast fillet, cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)
- 250 g button mushroom, cut into halves or quarters
- 150 g water, plus extra to cook
- 1 tsp sea salt, plus extra to cook
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp Dijon mustard
- 500 g dried pasta of choice
- ½ bunch fresh chives, chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3867.5 kJ / 924.4 kcal
- Proteína
- 41.9 g
- Carbohidratos
- 102.8 g
- Grasa
- 37.9 g
- Grasa saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sodio
- 592.9 mg
Recetas alternativas
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Cottage pie
1h 30min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Lamb sausage ragu
30 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
South African yellow rice using rice mode
20 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Chicken and risoni bake
1h 15min