Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery stalk, cut into thin slices (5 mm)
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Proteína
- 47.3 g
- Carbohidratos
- 10.4 g
- Grasa
- 34.6 g
- Grasa saturada
- 13.5 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 2166.5 mg
Recetas alternativas
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20min
Chicken skewers and rice
40min
Hungarian goulash
1h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Squid à la provençale
55min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Lamb stew
Ninguna calificación
Pork tenderloin parcels
1h
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Ninguna calificación
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min