Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 28.8 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 0.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lobster Bisque
1h 50min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Tempered Chocolate
Ninguna calificación
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Shrimp and Crab Stack
25min
Browning Pork Strips
15min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Crab Cakes
1h 35min