
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 pieces veal shank bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour to dust
- 3 tbsp vegetable oil to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 513.3 kcal / 2147.5 kJ
- Proteína
- 40.3 g
- Grasa
- 28.8 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Fibra
- 1.5 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Sodio
- 0.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1h 10min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50min
Bagels
1h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min