Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 28.8 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 0.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Tuna Tartare
40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Malaysia-style Coconut Chicken
25h 40min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50 min
Orange Dyed Eggs
55min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Blueberry Jam
45min
Barbecue Butter
15min
Pico De Gallo
15min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Fish Carnitas
20min