Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Proteína
- 70.9 g
- Carbohidratos
- 4.4 g
- Grasa
- 95.7 g
- Grasa saturada
- 48.6 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sodio
- 1129.3 mg
Recetas alternativas
Browning Pork Strips
15 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min
Fermented Red Onions
84h 30min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Slow Cooked Pot Roast
6h 20 min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Browning Beef Strips
15 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Basic Jasmine Rice
35min