Dispositivos y accesorios
Steak tartare
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
839.3 mg
Proteína
20.3 g
Calorías
1140 kJ /
271.5 kcal
Grasa
11 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
3.1 g
Carbohidratos
22 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Scallops with pea purée
25min
Onion Tarte Flambée
1h
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Caesar salad dressing
10min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Steak Tartare
15min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Steak tartare
30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Far Breton with prunes
2h
Oysters Mignonette
5min
Chimichurri
5min