Dispositivos y accesorios
Muhamara dip
Prep. 15min
Total 30min
11 portions
Ingredientes
-
red capsicum (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves2 - 4
-
walnuts80 g
-
pomegranate molasses40 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes (optional - see Tips)1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, for garnishing (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
158.6 mg
Proteína
2.6 g
Calorías
733.8 kJ /
174.7 kcal
Grasa
15.8 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
1.9 g
Carbohidratos
5.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Baba ghanoush
1h
Muhamara dip
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Lemon Chermoula Marinade
15min
Tapenade
10min
Sun-dried tomato tartare
15min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Sunny gazpacho
25min
Tarator (tahini dip)
5min
Spinach and feta galette
1h 50min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Traditional hommus
25h 5min