Muhamara dip
TM6 TM5

Muhamara dip

4.8 ( 31 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
  • 40 g bread in pieces
  • 350 g red pointed peppers roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)
    o 350 g fresh Aleppo peppers roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)
  • 2 - 4 garlic cloves
  • 75 g shelled walnuts
  • 2 tbsp pomegranate molasses
  • 1 tsp lemon juice, freshly squeezed adjust to taste
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp ground paprika
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • 1 tsp Aleppo pepper flakes (opcional)
    o 1 tsp dried chilli flakes (opcional)
  • ½ tsp salt adjust to taste
  • fresh parsley or mint leaves, to garnish

Inf. nutricional
por 450 g
Calorías
1886 kcal / 7891 kJ
Proteína
18.1 g
Grasa
172.6 g
Carbohidratos
65 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas