Dispositivos y accesorios
Red Pepper Dip (Muhammara)
Prep. 15min
Total 30min
11 portions
Ingredientes
-
red bell peppers (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
walnuts, shelled80 g
-
pomegranate syrup40 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
1 tsp Espelette pepper, groundAleppo pepper flakes1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
158.6 mg
Proteína
2.6 g
Calorías
733.8 kJ /
174.7 kcal
Grasa
15.8 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
1.9 g
Carbohidratos
5.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Perfect for Dipping
13 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Baba Ganoush
1h
Muhamara dip
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Tahini dip (tarator)
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Hummus
5min
Baba Ghanoush
1h 30min
Baba Ganoush
1h
Aubergine and Lentil Salad
40min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Muhamara dip
5min