Red Pepper Dip (Muhammara)
TM6 TM5 TM31

Red Pepper Dip (Muhammara)

4.9 (14 valoraciones )

Ingredientes

  • 350 g red bell peppers (approx. 2 large)
  • 100 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 40 g bread, torn in pieces
  • 2 - 4 garlic cloves, to taste
  • 80 g walnuts, shelled
  • 40 g pomegranate syrup
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice, to taste
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp ground paprika
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • 1 tsp Aleppo pepper flakes
    o 1 tsp Espelette pepper, ground
  • ½ tsp salt, to taste
  • parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
733.8 kJ / 174.7 kcal
Proteína
2.6 g
Carbohidratos
5.2 g
Grasa
15.8 g
Grasa saturada
1.9 g
Fibra
2.3 g
Sodio
158.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas