Versiones compatibles
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
o 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
o 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1590 kJ / 380 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Carbohidratos
- 65.6 g
- Grasa
- 9.2 g
- Fibra
- 3.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chickpea soup with spinach
40min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Chunky Guacamole
10min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Sous-Vide Sausage Ragù
2h 25 min
Risotto with Parmesan
40min
Soubise Sauce
30min
Versatile smooth soup
45min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Pepper and Salami Sauce
45min