
Versiones compatibles
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
80
g goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
o 80 g Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
o 300 g canned cherry tomatoes cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 380 kcal / 1590 kJ
- Proteína
- 12.7 g
- Grasa
- 9.2 g
- Carbohidratos
- 65.6 g
- Fibra
- 3.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Golden Brown Dyed Eggs
55min
Rum baba
3h
Veal fillet with mirabelle plums
1h 50min
Curry Seafood Chowder
1h
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Kedgeree
45min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Strawberry Tiramisu
5h 20min