Dispositivos y accesorios
Curry potato soup
Prep. 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Peeling potatoes
-
floury potatoes unpeeled, fitting through hole in mixing bowl lid700 g
-
water600 g
Curry potato soup
-
onions halved120 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
200 g sausage, sliced (1 cm)bacon cubes (opcional)200 g
-
curry powder1 tbsp
-
water800 g
-
2 tsp chicken stock paste, homemadevegetable stock paste, homemade2 tsp
-
dried bay leaf1
-
dried marjoram1 tbsp
-
allspice berries (opcional)3
-
Dijon mustard1 tbsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
80 - 100 g coconut milk, cannedcream, min. 30% fat60 - 80 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, to garnish
-
bread (opcional) cut in slices, for serving
-
cream, min. 30% fat for drizzling
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
674 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1227.3 kJ /
293.4 kcal
Grasa
14.7 g
Fibra
6.3 g
Grasa saturada
5.2 g
Carbohidratos
37.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flexitarian Favourites
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Ninguna calificación
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Basil Peach Sorbet
10min
Sardines with tomato couscous
55min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Meatloaf with Mushroom Sauce
Ninguna calificación
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1h
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h