
Dispositivos y accesorios
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Prep. 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
couscous8 oz
-
water or per couscous package instructions16 oz
-
red onion in pieces1 oz
-
ginger in pieces½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
carrots in pieces4 oz
-
raisins½ oz
-
canned chickpeas rinsed and drained14 ½ oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cashews chopped½ oz
-
lemon juice only1
-
fresh cilantro leaves chopped, to garnish1 - 2 tbsp
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
269 kcal /
1125 kJ
Proteína
10 g
Grasa
6 g
Carbohidratos
46 g
Fibra
7 g
Grasa saturada
1 g
Sodio
576 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Indoor Picnic
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos

Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Basil Pesto
10min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Green Shakshuka
40min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Vegetarian Chili
50min
Southwest Quinoa
40min
Risotto with Spinach and Peas
30min