Dispositivos y accesorios
Veal in tuna sauce
Prep. 10min
Total 13h
8 portions
Ingredientes
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
38.07 g
Calorías
2814 kJ /
675 kcal
Grasa
58.1 g
Carbohidratos
0.05 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Chicken with Vegetable Rice
Ninguna calificación
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Falafel
1h 25min
Duck foie gras
24h
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Salmon Tartare
25min
Pistachio Pesto
10min
Tuna Tapenade
5min
Monkfish and prawn soup
1h