
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g onions cut into quarters
- 1 tbsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper
- 3 - 5 sprigs fresh mint leaves only (opcional)
- 2 sprigs fresh basil leaves only (opcional)
-
500
g lamb meat or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)
o 500 g beef or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm) - 2 - 3 ice cubes
- 80 g fine bulgur wheat soaked and well strained (see tip)
- 2 level tsp Arabian spice mix
- 2 - 3 fresh basil leaves to garnish
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- Inf. nutricional
- por 100 g
- Calorías
- 154.8 kcal / 647.5 kJ
- Proteína
- 14.4 g
- Grasa
- 6.9 g
- Carbohidratos
- 8.7 g
Recetas alternativas
Kashta cream
10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Arabian ice cream
10h 25min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Garlic dip (toum)
15min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min