Dispositivos y accesorios
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
Prep. 10min
Total 1h 10min
7 portions
Ingredientes
-
shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
water to soak
-
roasted red peppers drained if canned or jarred8 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
bread crumbs1 oz
-
1 tsp red pepper flakes, to tastealeppo pepper flakes, to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
1 oz honeypomegranate molasses1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4 mg
Proteína
2.1 g
Calorías
678 kJ /
162 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
1.5 g
Grasa saturada
1.8 g
Carbohidratos
7.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Perfect for Dipping
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Orange Pound Cake
1h 15min
Hummus
10min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Lentil Salad
35min
Aji Verde Sauce
10min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Low Carb Cranberry Sauce
20min