Dispositivos y accesorios
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Prep. 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1207.6 mg
Proteína
56.5 g
Calorías
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Grasa
28.5 g
Fibra
1.8 g
Grasa saturada
8.2 g
Carbohidratos
4.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thanksgiving Feast
16 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Whipped Kahlua® coffee
5min
CA Digital Flipbook #1
2h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Mystery Soup
55min
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Beer Pickles
24h 20min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Apple Onion Tea
15min
Tuna dip
15min
Steamed Chocolate Flan Cake
7h