Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 - 20 g fresh dill leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 100 g carrot, cut into pieces
- 200 g brown onion, cut into halves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g turkey mince
- 70 g breadcrumbs
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 egg
- 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper
- 2 - 2 ¾ tsp salt
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste
- 3 allspice berries (see Tips)
- 40 g plain flour, plus extra to dust
- 15 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1567.1 kJ / 373.1 kcal
- Proteína
- 24.2 g
- Carbohidratos
- 22.6 g
- Grasa
- 20.2 g
- Grasa saturada
- 9.6 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 2315.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Southern-style pork and bean casserole
40min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h