
Dispositivos y accesorios
Turkey meatballs in dill sauce
Prep. 30min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
fresh dill leaves only, to taste, plus extra to garnish10 - 20 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
turkey mince500 g
-
breadcrumbs70 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
egg1
-
ground black pepper1 ¼ - 1 ½ tsp
-
salt2 - 2 ¾ tsp
-
water750 g
-
Chicken stock paste2 tbsp
-
allspice berries (see Tips)3
-
plain flour plus extra to dust40 g
-
freshly squeezed lemon juice15 - 20 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
373.1 kcal /
1567.1 kJ
Proteína
24.2 g
Grasa
20.2 g
Carbohidratos
22.6 g
Fibra
2.7 g
Grasa saturada
9.6 g
Sodio
2315.5 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Blade Cover Cooking
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda