
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g canned sauerkraut lightly drained
- 80 g brown onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage shredded
- 60 g carrots cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 317 kcal / 1333 kJ
- Proteína
- 13 g
- Grasa
- 10 g
- Carbohidratos
- 41 g
- Fibra
- 6.3 g
- Grasa saturada
- 2.5 g
- Sodio
- 1577.7 mg
Recetas alternativas
Cabbage rolls
1h 50min
Tuscan bean soup
30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Pear and burghul salad
40min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Warm cabbage dish
15min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Russian beetroot salad
1h 10min
Ukrainian borscht
35min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Borscht
50min
Goulash soup
2h 35min