Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1333 kJ / 317 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 41 g
- Grasa
- 10 g
- Grasa saturada
- 2.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 1577.7 mg
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Tuscan bean soup
40min
Warm cabbage dish
15 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Tuscan bean soup
30 min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Rabbit stew
1h
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Borscht
50min
Ukrainian borscht
35min
Zucchini, Brie and basil soup
35min