
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g manchego cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 600 g water
- 500 g shelled peas (see Tips)
- 200 g shelled broad beans (see Tips)
- 2 eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 120 g jamon cut into slices (1 cm), then diced
- 40 g fino sherry (see Tips)
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper to taste
- 4 sprigs fresh mint leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 254.7 kcal / 1070 kJ
- Proteína
- 13.7 g
- Grasa
- 17.1 g
- Carbohidratos
- 8.3 g
- Fibra
- 7.6 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Sodio
- 846.8 mg
Recetas alternativas
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Polenta
25min
Zucchini soup
25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Red lentil soup with cumin
55min