Spinach and smoked salmon roulade
TM6 TM5 TM31

Spinach and smoked salmon roulade

4.7 (33 valoraciones )

Ingredientes

Spinach roulade

  • 4 eggs, seperated
  • 200 g frozen spinach, defrosted, drained and excess moisture removed
  • ½ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice

Smoked salmon filling

  • 5 sprigs fresh dill, fronds only
  • 350 g cream cheese, softened
  • 20 - 30 g horseradish cream, to taste
  • 200 - 300 g smoked salmon, thinly sliced

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
493.4 kJ / 117.5 kcal
Proteína
8.7 g
Carbohidratos
0.7 g
Grasa
8.8 g
Grasa saturada
4.6 g
Fibra
0.8 g
Sodio
418.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas