
Dispositivos y accesorios
Rabbit stew
Prep. 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
419 kcal /
1760.3 kJ
Proteína
59.1 g
Grasa
16.7 g
Carbohidratos
4.4 g
Fibra
2.2 g
Grasa saturada
5.5 g
Sodio
926.1 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

500 calorie meals
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda