Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sponge
- butter, to grease
- gluten free flour, to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1529.6 kJ / 365.6 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Carbohidratos
- 34.7 g
- Grasa
- 23.4 g
- Grasa saturada
- 12.5 g
- Fibra
- 1.4 g
- Sodio
- 149.6 mg
Recetas alternativas
Vegan bao sliders
Ninguna calificación
Waffles
25min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2h 45min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6h 10min
Sweet Potato Cake
6h
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2h
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Magic bean chocolate cake
1h 40min
Hawaiian gluten-free pizza
2h