Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sponge
- butter, to grease
- 120 g plain flour, plus extra to dust
- 4 eggs
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 70 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 300 g fresh mixed berries, of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 250 g mascarpone cheese (see Tips)
- 300 g pouring (whipping) cream
- 20 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, extra of choice to decorate
- fresh mint, leaves only to decorate
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 16850.2 kJ / 4027.3 kcal
- Proteína
- 63 g
- Carbohidratos
- 463.4 g
- Grasa
- 223.1 g
- Grasa saturada
- 123.8 g
- Fibra
- 21.3 g
- Sodio
- 1730.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Frappé Coffee
5 min
Creamy yoghurt ice cream
24h 10min
Red Velvet Waffle
20 min
Ube nut pie
5h 10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Paris–Brest with praline cream
26h
Christmas tiramisu
24h 20min
"To die for" mini pavlovas
2h 40 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Caramel peach brioche
2h 15min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min