Versiones compatibles
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Proteína
- 5.4 g
- Carbohidratos
- 12.3 g
- Grasa
- 3.5 g
- Grasa saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 222.9 mg
Recetas alternativas
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Flat bread
25min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Strawberry and thyme butter
10min
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Pittu
3h
Cooking beetroot and corn
40min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Mother sourdough starter
108h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min